Deze tekening is beschikbaar via Redbubble op ruim 50 verschillende producten. Van t-shirts, tot koffiemokken en klokken. Het is mijn eerste tekening via het programma Clip Studio Paint. Een mooie oefening om mijn handgemaakte schets te finaliseren via deze grafische software. Mijn eerste ervaring met het Clip Studio Paint is zeer goed bevallen, dus meer zullen er volgen.

Het is overigens niet mijn eerste tekening van een ijsje, want al eerder maakte ik de Cool Ice Cream Cone. Geïnspireerd door het nummer Ice Ice Baby van Vanilla Ice in combinatie met de prachtige afrokapsels die je wel eens ziet op straat of in diverse videoclips. Deze tekening is gemaakt in Adobe Illustrator en ook te koop via Redbubble.

Dit is niet het enige ijsje dat ik heb getekend. Je kan ook nog het volgende ijsje vinden op Redbubble: Magnum P.Ice. Een witte Magnum chocolade ijs met een snor en zonnebril, geïnspireerd op de populaire tv-serie uit de jaren tachtig; Magnum P.I. waarin Tom Selleck de privé-detective (private investigator / P.I.) Thomas Magnum speelt. Voor deze tekening heb ik eveneens gebruik gemaakt van Adobe Illustrator. Yep, ik hou van vectors met ijs 😉

Genoeg keuze om cool de warmte te trotseren.