Oh yeah! Het is gelukt. Twee van mijn ontwerpen zijn goedgekeurd als officiële fan art voor Tijd voor Avontuur. De officiële licentie is afgegeven door Cartoon Network. Dit betekent dat je vanaf nu mijn ontwerpen kan kopen op zowel t-shirts, mokken, rokken, telefoonhoesjes, als sticker, en ga zo maar door. Een kijkje nemen in mijn mijn Redbubble shop doe je hier!

Nu vraag je je natuurlijk af, wat heb je dan voor moois gemaakt. Snap ik, dus hieronder de prachtige ontwerpen. Je mag ten slotte best trots zijn op je eigen werk, toch? 

Ontwerp 1: Jake en Finn als graffiti artiesten. In plaats van Tijd voor Avontuur is het Tijd voor Graffiti, ook een soort avontuur als je er goed over nadenkt. 

Ontwerp 2: Een mediterende Ruimteklontprinses. Na al haar geklaag en woedeaanvallen is het soms even tijd om tot jezelf te komen. Dat gaat haar prima af zo te zien aan dit plaatje. 

Over Tijd voor Avontuur

Tijd voor Avontuur (Adventure Time) is een Amerikaanse tekenfilmserie. In Nederland wordt deze uitgezonden op Cartoon Network. De serie gaat over de belevenissen van Finn, de jongen, en zijn magische gele hond, Jake. Samen beleven ze avonturen in het Land van Ooo, waar magische wezens en prinsessen wonen. 

Over Redbubble fan art

We hadden een droom dat fanartiesten op Redbubble officieel gelicentieerde ontwerpen konden maken voor hun favoriete merken. Met de lancering van ons gloednieuwe Redbubble Partner-programma staan ​​we op het punt om uw fanart-dromen te realiseren. Voor de eerste keer ooit kun je officiële fan-art verkopen op Redbubble. En kopen natuurlijk.